Máte tu smůlu, že až příliš často musíte měnit ochranná skla nebo dokonce displej? Nebo už dlouho nosíte na telefonu sklo rozbité? Známe to, je dost nepříjemné to stále řešit. Zvlášť teď v zimě, kdy se nejen naše elektronika, ale i my sami můžeme stát obětí náledí raz dva. Nebo jen zkrátka chcete jednou a napořád ochránit displeje na svých zařízeních a o víc se už nemuset starat?

Právě pro tyto situace si můžete na naší prodejně nově nechat nalepit ochrannou folii na Váš telefon, chytré hodinky nebo tablet. V čem je ochranná folie InvisibleShield Zagg tak unikátní?

 Kde se ochranná folie vzala?

Původně byla tato folie vyvinuta pro vojenské účely jako ochranná vrstva citlivých součástí helikoptér. Chrání povrch před údery, škrábanci a prachem. V posledních letech tato technologie prorazila zejména ve světě elektroniky.

Rozdíl mezi folií a sklem

Hlavní rozdíl mezi ochranným sklem a touto folií spočívá v tom, že při nárazu se ochranné sklo rozbije a displej zůstává většinou v pořádku, kdežto folie funguje tak, že náraz pohltí a rozptýlí po celém displeji a k poškození displeje ani folie nedojde. Při poškrábání zase funguje tak trochu jako paměťová pěna. Při menších škrábnutích jsou prohlubně na folii po nějakou dobu vidět, ale po pár hodinách zmizí. Některé větší škrábnutí nebo zásahy do displeje můžou být při podrobném zkoumání na folii znát. Ovšem na její ochranné funkci to neubírá na účinnosti.

Dostupná na vše

Další velkou výhodou je to, že je folie dostupná na většinu mobilů, hodinek i tabletů na počkání. Nemusíte řešit problém s tím, jestli se sklo na daný model prodává, případně, jestli je dostupné a čekat na to, až přijde. Připravíme do pár minut folii pro více než 3000 zařízení.

Doživotní garance výměny

Co když se ale stane, že i tak se folie při nějakém karambolu poškodí? Když si necháte nalepit ochrannou folii InvisibleShield Zagg, získáváte tím doživotní garanci výměny. Co to znamená? Pokud se stane, že se folie začne sama odlepovat, poškodí se, změní barvu nebo zkrátka jste měli své zařízení v servisu nebo na reklamaci, nalepíme vám folii novou za zlomek pořizovací ceny.

Vybere si každý

Nejen, že folie je dostupná pro většinu zařízení, ale můžete si také vybrat z několika druhů folií podle Vašich preferencí. Z čeho můžete vybírat?

  • Clear Protect – základní spolehlivá ochrana displeje, účinností srovnatelná s ochranným sklem
  • Ultra Eco – větší stupeň ochrany, balistická vrstva, antimikrobiální složka, kompostovatelná
  • Ultra Matte – větší stupeň ochrany, balistická vrstva, antimikrobiální složka, matný vzhled, brání oslnění a ušpinění
  • Ultra Privacy+ – větší stupeň ochrany, balistická vrstva, antimikrobiální vrstva, „bankovní“ efekt – displej je čitelný pouze zepředu
  • Ultra VisoinGuard+ – větší stupeň ochrany, balistická vrstva, antimikrobiální vrstva, patentovaný filtr modrého světla Eyesafe
  • Elite – maximální ochrana, nové složení, antimikrobiální vrstva, vhodná i pro skládací displeje

U nás na prodejně máme skladem folie Clear Protect, Ultra Eco a Elite. Tyto druhy folie jsou dostupné na všechny typy zařízení. Stavte se u nás na prodejně Humpolecká 1394, Havlíčkův Brod a vyzkoušejte folii na vlastním zařízení.

Napište na WhatsApp
Dobrý den, jak Vám můžeme pomoci?