Spousta z nás tuto „výzvu“ minimálně jednou za život řešilo. Vlastně existuje hodně způsobů, lépe řečeno programů a stránek, přes které je možné videa stahovat. Zde najdete jednoduchý návod s použitím oblíbených nástrojů.

Předně se hodí říct, že stahování videí z Youtube je možné přímo v jejich aplikaci, ovšem pouze v té placené verzi. Momentálně je YouTube Premium za 179 Kč/měsíčně, pokud preferujete pouze hudbu, stačí placená verze aplikace Youtube Music, kterou pořídíte za 149 Kč/měsíčně. S placenými verzemi přichází i jiné výhody aplikace jako přehrávání na pozadí, při uzamčené obrazovce nebo přehrávání bez reklam. Pokud se vám nechce platit za aplikaci, níže jsou tipy a návod na stahování zdarma.

Stahování přes prohlížeč

Většina z nás už je dnes zvyklá spoustu věcí vyřešit v prohlížeči, bez stahování nějaké speciální aplikace. Skvělou možností je stránka y2mate.com – postup je pak velmi jednoduchý. Zkopírujete URL adresu konkrétního videa, vložíte odkaz na stránce pro stahování a můžete rovnou stáhnout. Máte samozřejmě na výběr, v jakou kvalitu video bude mít, popřípadě je možnost stažení pouze zvuku. A soubor stáhnete. A to je vlastně vše.

Výhodou je, že stránka je jednoduchá na používání, stahování je zdarma. Podobných je hned několik, každá má své výhody a nevýhody. Můžete vyzkoušet třeba savefrom.net – přes tuto stránku můžete stahovat videa i z Facebooku a Instagramu. Další možností může být i keepvid.to nebo yt5s.com.

Stahování přes program

Pokud chcete používat ke stahování program, můžete použít například Youtube Downloader HD. Je zdarma ke stažení a bez reklam. Funguje to podobně jako u výše zmíněných stránek. Aplikace je jednoduchá, opět stačí vložit zkopírovaný odkaz na video, vybrat kvalitu stahování a to je vše. Aplikace je dostupná pro Windows, MacOS i Linux.

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv možnost, se všemi by se vám mělo bez problému podařit stáhnout, co potřebujete.

Napište na WhatsApp
Dobrý den, jak Vám můžeme pomoci?